Ge bort en kulturpresent!

Trött på att hitta på presenter till dina nära och kära eller dina vänner som redan har allt de behöver? Varför inte ge en kulturpresent i stället? Vi har två förslag som passar alla.

Föreläsningsserien Onsdagar i Kulturhuset är en gåva som räcker hela året. För 1 300:- (ordinarie pris 350:-/st) får du tar del av fem spännande föreläsningar i det lika spännande Kulturhuset i Ytterjärna. Programmet är fullspäckat med intressanta och tankeväckande föreläsare, som inte kommer att lämna dig oberörd. Och har du inte varit i Kulturhuset i Ytterjärna, får du tillfälle att bekanta dig med en annorlunda kulturmiljö!

Notera att abonnemangskortet inte är personbundet och kan alltså delas av flera personer under årets lopp! Läs mer om Onsdagar på Kulturhuset och anmäl dig eller en vän här!

Kurs i Basal antroposofisk omvårdnad, under våren, för alla intresserade, och till medarbetare inom socialterapi och läkepedagogik, sjuksköterskor och undersköterskor. En mycket uppskattat kurs, som startar igen den 13 februari och träffas vid 5 tillfällen, totalt 30 timmar. Ge dig själv, eller någon du känner, chansen att lära och fördjupa dina kunskaper i vacker miljö och inspirerande sammanhang.

För avslutad kurs ges certifikat, fika och lunch ingår. Läs mer Kurs i Basal antroposofisk omvårdnad och anmäl dig eller en vän här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Fält markerade med * måste fyllas i