Jens Möller - Att vara människa

Kom och lyssna på Jens Möller, som talar om konsten att vara människa. Detta är den första föreläsningen i vår serie "Onsdagar i Kulturhuset - 2024". Vamt välkomna!

Läs mer

Jonna Bornemark - 26 april 2023

Kom och lyssna på Jonna Bornemark, som talar om sin senaste bok "Jag är himmel och hav - en filosofisk undersökning av graviditet, liv och jagets gränser". Detta är den tredje föreläsning i vår serie "Onsdagar i Kulturhuset". Vamt välkomna!

Läs mer

Annakarin Nyberg och Erica Dahlgren, 15 mars 2023

  Härskartekniker i arbetslivet är temat för denna andra del av vår serie "Onsdagar i Kulturhuset". Annakarin Nyberg och Erica Dahlgren är aktuella med boken Härskarteknik (Liber förlag) och ska föreläsa om detta spännande tema. Detta är den andra föreläsning i vår serie "Onsdagar i Kulturhuset". Vamt välkomna!

Läs mer

Leif Tjärnstig, 1 februari 2023

Nyfiken på Waldorfpedagogik? Kom och lyssna på Leif Tjärnstig, som 2020 disputerade om Waldorfpedagogik vid Åbo Akademi i Finland. Föreläsningen äger rum 1 februari och är en del av vår abonnemangsserie "Onsdagar i Kulturhuset".

Läs mer

Lennart Koskinen - 1 juni

  Kom till en spännande kväll med Lennart Koskinen, som kommer att prata om "Fenomenet människan", den i juni kl 19.00 på Kulturhuset i Järna! Lennart Koskinen är biskop emeritus i Svenska kyrkan och Viceordförande för Svenskar i Världen. Lennart har också suttit med i Regeringens värdegrundsdelegation. Evenemanget är den sista i serien "Human Talks",…

Läs mer

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Fält markerade med * måste fyllas i