VAR FINNS ERA UTBILDNINGAR?
Våra utbildningar finns i Järna och Stockholm beroende på kurs. Du hittar all information om lokaler och hur du hittar dit i kursbeskrivningarna.

HAR NI EN PERSONUPPGIFTSPOLICY?

Ja, se Personuppgiftspolicyn.

VAR LIGGER HUVUDKONTORET?
Bara 40 min från Stockholm i Ytterjärna ligger ett centrum för kultur och utbildning, här i lantlig vacker miljö ligger Järna Akademis huvudkontor.(se på Google Maps).

VEM UNDERVISAR PÅ ERA KURSER/UTBILDNINGAR?
Våra kurser leds av föreläsare och pedagoger som har lång erfarenhet av sitt ämne, av att undervisa och att handleda grupper. Under varje kurs hittar du en beskrivning av de föreläsare som är aktuella för kursen.

SAMARBETAR NI MED ANDRA?
Järna Akademi är ett oberoende forum för lärande, utbildning och utveckling. Vi välkomnar samarbete med andra utbildningar, institutioner och initiativtagare, som delar Järna Akademis vision (se OM JÄRNA AKADEMI och JÄRNA AKADEMIS IDÉ). Samarbetet kan ske på olika sätt och med olika grad av engagemang från vår sida. Kontakta oss vid vidare intresse.

HUR ANMÄLER JAG MIG TILL EN KURS?
Anmälan till Järna Akademis kurser görs enklast via vår hemsida under gällande kursbeskrivning (via formuläret som kommer upp när du trycker på knappen “Anmäl dig här”). Det går även bra att skicka in kursanmälan via epost till info@jarnaakademi.se eller via post till Järna Akademi, Box 26, 153 21 JÄRNA.

VAR KAN MAN ÖVERNATTA I YTTERJÄRNA?
På samma område som Järna Akademi finns möjligheter till övernattning med vandrarhemsstandard på Kulturcentrum Ytterjärna och på Håknäs vandrarhem. Utöver dessa så finns flera hotell i Järnaområdet och Södertälje.

KAN MAN FÅ CSN-BIDRAG FÖR ERA UTBILDNINGAR?
Vissa av våra utbildningar är studiemedelsberättigade. Du hittar informationen i respektive kursbeskrivning.

VAD KOSTAR DET ATT GÅ EN UTBILDNING HOS ER?
Information om priset på kurserna hittar du under varje kursbeskrivning.

HUR KAN JAG BETALA KURSAVGIFTEN?
Kursavgiften kan betalas via faktura eller Swish till nummer 123 009 81 52 (Järna Akademi). På några kurser går det även att betala med kort eller kontant, detta anges isåfall i kursinformationen. Vid kursanmälan så kan du välja hur du vill betala kursavgiften.

KAN JAG KÖPA PRESENTKORT TILL KURSER OCH EVENEMANG?
Alla Järna Akademis kurser och evenemang kan ges som presentkort. Det går också bra att ge en valfri summa som kan användas till valfri kurs inom två år. För att köpa ett presentkort så ange det som kommentar vid kursanmälan eller skickat ett email till info@jarnaakademi.se.

VAD HÄNDER MED KURSAVGIFTEN OM JAG BLIR SJUK?
Om du blir sjuk eller måste utebli från något eller flera kurstillfällen är det viktigt att du meddelar din kursledare eller oss på Järna Akademi. Kanske kan du ta igen det du missat vid något annat tillfälle? Om du helt måste avbryta en kurs har Järna Akademi som policy att vi inte återbetalar påbörjad utbildning.

HUR VET JAG OM JAG BLIVIT ANTAGEN TILL EN KURS/UTBILDNING?
När du anmält dig till en kurs får du en bekräftelse på anmälan från oss. Vissa kurser har begränsat antal studieplatser och då sker ett urval. Beroende på kurs och tillgång på platser meddelar vi även om du blivit antagen. Mer om detta finner du under varje separat kursbeskrivning.

VILKA FÖRKUNSKAPSKRAV HAR NI PÅ UTBILDNINGARNA?
Till många av våra utbildningar eller kurser krävs inga förkunskaper. Information om förkunskapskrav hittar du under varje separat kursbeskrivning.

FÅR MAN NÅGOT INTYG OM MAN FULLGJORT EN KURS?
Du får alltid ett kursintyg/utbildningsdiplom efter avslutad kurs på de kurser och utbildningar där intyg är relevant.

VAD HAR JÄRNA AKADEMI FÖR ORGANISATIONSNUMMER?
Järna Akademis org. nr. är 556782-9741.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Fält markerade med * måste fyllas i