Onsdagar på Kulturhuset 2021

PROGRAM FÖR 2021 NÄR COVID19 STABILISERATS

Under drygt 10 år har vi anordnat föreläsningar i Kulturhuset, fem föreläsningarna per år. Föreläsningarna är öppna för alla som är intresserade av stimulerande föreläsningar och möten.

Företag i Järna, Södertälje  och södra Stockholm får en möjlighet att på ett enkelt sätt möta medarbetares ständiga behov av fortbildning och inspiration. Våra föreläsningar tar upp aktuella frågor som passar alla yrkesgrupper.

Vill du köpa ett årskort där alla 5 föredrag i serien ingår så görs det via Järna Akademi genom att skicka in en anmälan här på hemsidan eller via mejl till info@jarnaakademi.se (årskortet kostar 1 300 kr, det är inte personbundet utan kan delas av obegränsat antal personer).

För att köpa biljett till enstaka föreläsningar, välj ett av nedanstående alternativ:

  1. Via vår hemsida/Swish, se respektive föredrag nedan
  2. Via Kulturhuset i Ytterjärna: i biljettkassan i förväg eller direkt före evenemanget. (Betalningssätt: kort eller kontant).

Följ länken nedan för evenemanget. Kursbeskrivning för 2021 finns för respektive föreläsning, program för 2020 innehåller information om Alexandra Jensen.

 15 september, Alexandra Jensen: Att leva är livsviktigt

10 november, Fredrik Svenaeus: Sjukdomens mening

Se program och föreläsare för 2020 här, inklusive streamade live-sändningar på Järna Akademis YouTube-kanal hösten 2020..