Ge någon en kulturpresent!

Trött på att hitta på presenter till dina nära och kära eller dina vänner som redan har allt de behöver? Varför inte ge en kulturpresent i stället? Vi har två förslag som passar alla.

Föreläsningsserien Onsdagar i Kulturhuset är en gåva som räcker hela året. För 1 200:- får du tar del av sex spännande föreläsningar i det lika spännande Kulturhuset i Ytterjärna. Programmet är fullspäckat med intressanta och tankeväckande föreläsare, som inte kommer att lämna dig oberörd. Och har du inte varit i Kulturhuset i Ytterjärna, får du tillfälle att bekanta dig med en annorlunda kulturmiljö!

Notera att abonnemangskortet inte är personbundet och kan alltså delas av flera personer under årets lopp!

Körworkshoppen Så som i Järna – en lovsång till livet! är en unik sångupplevelse där de uppskattade körledarna Anders Nyberg och Jennifer Ferguson kommer ta oss med på ett äventyr i sångens värld! Med körsång, och övningar som öppnar upp för nya möjligheter i sången, kommer de guida oss igenom två dagar med workshop som avslutas med en publik konsert på stora scenen i Kulturhuset i Ytterjärna! Körworkshoppen hålls 19-20 maj, när naturen är som vackrast och miljön i Ytterjäna bjuder in till en härlig lovsång till livet!

OBS! fram till 28 februari är priset nedsatt till 1 400:- (för ordinarie pris) och 1 000:- (för reducerat pris).

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Fält markerade med * måste fyllas i