Järna Akademi söker VD

Järna Akademi är ett fritt forum för lärande och utveckling. Vi vänder oss till alla människor och olika yrkesgrupper och erbjuder kurser som syftar till individuell utveckling, men också utbildningar och fördjupningskurser för olika professioner, inom allt från vård till kultur, hälsa och miljö.

Vi har funnits i två år, men är fortfarande små och vill ta nya steg mot förverkligandet av vår vision. Nu söker vi en kommunikativ och drivande VD som vill hjälpa oss att växa och ta verksamheten till nästa nivå.

Vem vi söker

Vi söker dig som är en ledare med en coachande ledarstil, som gillar att omge dig med kreativa och engagerade medarbetare och har förmåga att se potentialen i både människor och idéer.

Du är duktig på affärs- och verksamhetsutveckling och marknadsföring och du brinner för att bygga upp ett unikt och lönsamt företag inom utbildningssektorn. Du har intresse för samhällsfrågor, men också för antroposofi och andra livsstilar som sätter människans behov i centrum.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från utbildningssektorn, organisationsvärlden eller motsvarande liksom från att leda en idédriven verksamhet i utveckling.

En högskoleutbildning inom relevant område, exempelvis ekonomi eller närliggande ämne, är också en merit.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande jobb i en stimulerande och vackert belägen miljö i Ytterjärna, bland engagerade och dynamiska arbetskamrater. Du får möjlighet att från start vara med och bygga upp och etablera ett unikt koncept inom bildnings/utbildningssektorn. Den verksamhet du leder ska på sikt utgöra ett modernt nav i Ytterjärna Kulturcentrum och bidra till liv, rörelse och framåtanda i området.

 

Ansökan sker via jobb@jarnaakademi.se

Eventuella frågor ställs till Gérard Lartaud, 070-927 92 79

Vi behöver din ansökan senast den 31 maj i år.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Fält markerade med * måste fyllas i