Kulturhuset 11/3/2020 Lasse Berg

Lasse Berg, författare till Gryning över Kalahari: Hur människa blev människa, kommer för andra gången till Kulturhuset och pratar med oss om att vara människa. Den här gången ska Lasse också tala om dottern Linda, som gick bort 34 år gammal, efter en osannolik olyckshändelse i hemmet. Sorgen efter den olyckan är driftkraften bakom Lasses senaste bok Ändå inte försvunnen, där Lasse talar om den djupa saknaden efter dottern men också om hur erfarenheterna från Kalahari i Afrika hjälpte honom att förstå både henne och tillvaron bättre.

Detta är en del av abonnemangsserien Onsdagar på Kulturhuset. Vill du köpa ett årskort där alla 5 föredrag i serien ingår så görs du det via en anmälan på ovannämnda sidan Onsdagar på Kulturhuset, (årskortet kostar 1 300 kr, det är inte personbundet utan kan delas av obegränsat antal personer).

För att köpa biljett till denna föreläsning, anmäler du dig genom att trycka på knappen i högra fältet. Efter din anmälan kommer du att få en bekräftelse per mejl, vilken gäller som biljett.

I samarbete med