Se människan!

Behöver du ett sammanhang där du kan lära känna och/eller fördjupa en antroposofisk människokunskap? Det finns inom de olika antroposofiska verksamheterna många utbildade medarbetare som har ett behov av att få inspiration, att regelbundet fortbilda sig och sätta sin praktiska kunskap i relation till aktuella frågeställningar inom vetenskapen. Denna kursserie vänder sig dessa medarbetare samt till alla som vill tänka till kring synen på människan och de utmaningar vi står inför.

Kursserien är fortlöpande. Tidigare teman har t. ex. varit: Om ekonomin; Ljusets gåta; Vem är jag i min biografi; Barnen – vilken utveckling vill vi främja?; Arkitektur – en miljö att utvecklas som människa; Jordbruk – Hur skall vi odla?; Tänkandets alkemi.

Datum och teman för våren 2019 är följande:

  • 12 februari: Ur den antroposofiska sinnesläran, Ord- Tanke- och Jagsinne.
  • 14 mars: Författarafton omkring boken ”Om anden”. OBS! 18.00 till 20.00 På Kulturhuset i Ytterjärna
  • 9 april: Konstens historia, nutid och framtid – Har konsten en uppgift?

Lättare förtäring ingår.

För detaljerad information, se kursbeskrivningen.

Personuppgifter i ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Ifyllande och insändandet av kursanmälningsblankett innebär att du medger att informationen lagras och bearbetas i Järnas Akademis register i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi lagrar endast den information som behövs för att hålla kontakt med dig eller, i förekommande fall, för att utfärda diplom/kursintyg. Du har alltid rätt att begära utdrag och rättelser. För mer information se Vår personuppgiftspolicy.

Se människan!

Fält markerade med * måste fyllas i

Betalningsinformation

Välj hur du vill betala din kurs


Jag önskar att få min faktura skickad via:

Fakturan skickas till adressen du uppgivit. Önskar du att den skickas till en annan adress, vänligen skicka ett e-mail info@jarnaakademi.se

Ett mail med information gällande din Swishbetalning kommer skickas till den e-postadress du uppgav. Önskar du få den till en annan mail, vänligen fyll i den nedan.

Bekräfta information

Genom att bekräfta informationen bokas du in på kursen. Strax innan kursstart får du ett brev med detaljerad information som är relevant inför kursstarten.


Överblick


Kurs: Se människan!
  • februari 12, 2019
  • 12/2, 9/4: 15:00-19:00, 14/3: 18.00-20.00
  • 1 875 kr (inkl. moms) för hela serien. 650 kr (inkl. moms) per kurstillfälle. Studenter och pensionärer: 200 kr per kurstillfälle
Betalas med Swish
Betalas med faktura

Deltagare


Faktura/betalningsinformation skickas till:


Godkännande

Tack för din anmälan!

Skulle du behöva ändra något skicka iväg ett mail till info@jarnaakademi.se från den email du angivit.

Så hjälper vi dig så fort det går.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Fält markerade med * måste fyllas i