Onsdagar på Kulturhuset 2019

Under drygt 10 år har vi anordnat föreläsningar i Kulturhuset, fem föreläsningarna per år. Föreläsningarna är öppna för alla som är intresserade av stimulerande föreläsningar och möten.

Företag i Järna, Södertälje  och södra Stockholm får en möjlighet att på ett enkelt sätt möta medarbetares ständiga behov av fortbildning och inspiration. Våra föreläsningar tar upp aktuella frågor som passar alla yrkesgrupper.

Vill du köpa ett årskort där alla 5 föredrag i serien ingår så görs det via Järna Akademi genom att skicka in en anmälan här på hemsidan eller via email till info@jarnaakademi.se (årskortet kostar 1 200 kr, det är inte personbundet utan kan delas av obegränsat antal personer).

För att köpa biljett till enstaka föreläsningar, välj ett av nedanstående alternativ:

  1. Via Kulturhuset i Ytterjärna: i biljettkassan i förväg eller direkt före evenemanget. (Betalningssätt: kort eller kontant).
  2. Via ticketmaster (serviceavgift tillkommer): https://www.ticketmaster.se/(Betalningssätt: kort, bankbetalning eller faktura).

Följ länkarna nedan för respektive evenemang, eller ladda ner hela kursbeskrivning i sidofältet.

30 januari, Jonna Bornemark: Livsdränering och räknemani – Historien om mätbarhetssamhället

13 mars, Jakob Carlander: Vad är en rättshaverist?

8 maj, Malin Ovesson:Att leva med tvångssyndrom

11 september, Barbro Lewin: För din skull, för min skull eller för skams skull? Om LSS och bemötande

6 november, Lina Liman, Heléne Stern: Att förstå människor med autism

 

Personuppgifter i ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Ifyllande och insändandet av kursanmälningsblankett innebär att du medger att informationen lagras och bearbetas i Järnas Akademis register i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi lagrar endast den information som behövs för att hålla kontakt med dig eller, i förekommande fall, för att utfärda diplom/kursintyg. Du har alltid rätt att begära utdrag och rättelser. För mer information se Vår personuppgiftspolicy.

Onsdagar på Kulturhuset 2019

Fält markerade med * måste fyllas i

Betalningsinformation

Välj hur du vill betala din kurs


Jag önskar att få min faktura skickad via:

Fakturan skickas till adressen du uppgivit. Önskar du att den skickas till en annan adress, vänligen skicka ett e-mail info@jarnaakademi.se

Ett mail med information gällande din Swishbetalning kommer skickas till den e-postadress du uppgav. Önskar du få den till en annan mail, vänligen fyll i den nedan.

Bekräfta information

Genom att bekräfta informationen bokas du in på kursen. Strax innan kursstart får du ett brev med detaljerad information som är relevant inför kursstarten.


Överblick


Kurs: Onsdagar på Kulturhuset 2019
  • Onsdagar 8:45-11:45
  • 1 200 kr (inkl. moms)
Betalas med Swish
Betalas med faktura

Deltagare


Faktura/betalningsinformation skickas till:


Godkännande

Tack för din anmälan!

Skulle du behöva ändra något skicka iväg ett mail till info@jarnaakademi.se från den email du angivit.

Så hjälper vi dig så fort det går.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Fält markerade med * måste fyllas i