LSS och bemötande

Barbro Lewin är forskare i funktionsnedsättningar, vid Uppsala universitet. Hon föreläser om innehållet i sin bok: För din skull, för min skull eller för skams skull? Om LSS och bemötande. Barbro föreläser om LSS-värdegrund och hur man ska tänka kring den. Hon betonar vikten om personalkompetens som den absoluta bästa förutsättningen för en högkvalitativ LSS-verksamhet. Medarbetarna måste veta vad deras arbete ska leda till, mot vilka mål de ska sträva och vilka värden som ska förverkligas. Detta för att uppnå de bästa resultaten och de goda levnadsvillkor som LSS lagen talar om.

Detta är en del av abonnemangsserien Onsdagar på Kulturhuset. Vill du köpa ett årskort där alla 5 föredrag i serien ingår så görs det via Järna Akademi genom att skicka in en anmälan här på hemsidan eller via email till info@jarnaakademi.se (årskortet kostar 1 200 kr, det är inte personbundet utan kan delas av obegränsat antal personer).

För att köpa biljett till denna föreläsning, välj ett av nedanstående alternativ:

  1. Via Kulturhuset i Ytterjärna: i biljettkassan i förväg eller direkt före evenemanget. Betalningssätt: kort eller kontant.
  2. Via ticketmaster (serviceavgift tillkommer): Betalningssätt: kort, bankbetalning eller faktura.
;