Basal antroposofisk omvårdnad

OBS! KURSEN ÄR FULLTECKNAD. NY KURS KOMMER I HÖST MED FÖLJANDE DATUM: 3/9, 8/10 och 12/11. DET GÅR BRA ATT MEJLA IN INTRESSEANMÄLAN REDAN NU FÖR HÖSTEN! MEJLA TILL: gerard@jarnaakademi.se

 

Denna kurs skall ge basala praktiska och teoretiska kunskaper i omvårdnaden av enkla åkommor. Målsättningen är att kunna bedöma lämpligheten av vissa utvärtes omvårdnadsbehandlingar med natursubstanser samt att kunna utföra dem korrekt.

Denna kurs vänder sig speciellt till medarbetare inom socialterapi och läkepedagogik där omvårdnaden skall kunna ges till boende. Även andra intresserade är välkomna för att lära sig egenvård och vård av närstående. Kursen ges i 3 delar (3 hela dagar) och avslutas med en examen i praktiska färdigheter och grundläggande teoretiska kunskaper. För avslutad kurs ges certifikat.

För mer info, se kursbeskrivning i högra fältet. Fika och lunch ingår i kursavgiften, meddela oss vis ev. kostpreferens eller matallergi.

 

 

 

Personuppgifter i ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Ifyllande och insändandet av kursanmälningsblankett innebär att du medger att informationen lagras och bearbetas i Järnas Akademis register i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi lagrar endast den information som behövs för att hålla kontakt med dig eller, i förekommande fall, för att utfärda diplom/kursintyg. Du har alltid rätt att begära utdrag och rättelser. För mer information se Vår personuppgiftspolicy.

Basal antroposofisk omvårdnad

Fält markerade med * måste fyllas i

Betalningsinformation

Välj hur du vill betala din kurs


Jag önskar att få min faktura skickad via:

Fakturan skickas till adressen du uppgivit. Önskar du att den skickas till en annan adress, vänligen skicka ett e-mail info@jarnaakademi.se

Ett mail med information gällande din Swishbetalning kommer skickas till den e-postadress du uppgav. Önskar du få den till en annan mail, vänligen fyll i den nedan.

Bekräfta information

Genom att bekräfta informationen bokas du in på kursen. Strax innan kursstart får du ett brev med detaljerad information som är relevant inför kursstarten.


Överblick


Kurs: Basal antroposofisk omvårdnad
  • mars 12, 2019
  • 12/3, 9/4, 7/5 2019, kl. 09.00 till 15.00
  • 2.875:- (inkl. moms). Fika och lunch ingår i kursavgiften.
Betalas med Swish
Betalas med faktura

Deltagare


Faktura/betalningsinformation skickas till:


Godkännande

Tack för din anmälan!

Skulle du behöva ändra något skicka iväg ett mail till info@jarnaakademi.se från den email du angivit.

Så hjälper vi dig så fort det går.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Fält markerade med * måste fyllas i