Om tvångssyndrom

Med humor och allvar förmedlar Malin Ovesson hur det är att leva med tvångssyndrom. Vi får bland annat inblick i hennes skrämmande och orosfyllda tankar, som ofta handlar om att skada eller till och med (råka) döda någon. Vi får även ta del av några av de tvångshandlingar som hon ägnat sig åt. Det blir en personlig och inlevelserik föreläsning.

Detta är en del av abonnemangsserien Onsdagar på Kulturhuset. Vill du köpa ett årskort där alla 5 föredrag i serien ingår så görs det via Järna Akademi genom att skicka in en anmälan här på hemsidan eller via email till info@jarnaakademi.se (årskortet kostar 1 200 kr, det är inte personbundet utan kan delas av obegränsat antal personer).

För att köpa biljett till denna föreläsning, välj ett av nedanstående alternativ:

  1. Via Kulturhuset i Ytterjärna: i biljettkassan i förväg eller direkt före evenemanget. Betalningssätt: kort eller kontant.
  2. Via ticketmaster (serviceavgift tillkommer): Betalningssätt: kort, bankbetalning eller faktura.

Personuppgifter i ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Ifyllande och insändandet av kursanmälningsblankett innebär att du medger att informationen lagras och bearbetas i Järnas Akademis register i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Vi lagrar endast den information som behövs för att hålla kontakt med dig eller, i förekommande fall, för att utfärda diplom/kursintyg. Du har alltid rätt att begära utdrag och rättelser. För mer information se Vår personuppgiftspolicy.

Om tvångssyndrom

Fält markerade med * måste fyllas i

Betalningsinformation

Välj hur du vill betala din kurs


Jag önskar att få min faktura skickad via:

Fakturan skickas till adressen du uppgivit. Önskar du att den skickas till en annan adress, vänligen skicka ett e-mail info@jarnaakademi.se

Ett mail med information gällande din Swishbetalning kommer skickas till den e-postadress du uppgav. Önskar du få den till en annan mail, vänligen fyll i den nedan.

Bekräfta information

Genom att bekräfta informationen bokas du in på kursen. Strax innan kursstart får du ett brev med detaljerad information som är relevant inför kursstarten.


Överblick


Kurs: Om tvångssyndrom
  • Onsdag 8/5, kl. 8:45-11:45
  • 350 kr (inkl. moms)
Betalas med Swish
Betalas med faktura

Deltagare


Faktura/betalningsinformation skickas till:


Godkännande

Tack för din anmälan!

Skulle du behöva ändra något skicka iväg ett mail till info@jarnaakademi.se från den email du angivit.

Så hjälper vi dig så fort det går.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Fält markerade med * måste fyllas i